23. heinäkuuta 2015

BLOGIN LOPPU

Jotkut ovatkin varmaan huomanneet, että mun lifestyleblogissa on nyt tauko meneillään, koska mulla ei ole innostusta bloggaamiseen. Nyt ajattelin, että lopetan kokonaan tämänkin blogin pitämisen, koska ei ole yhtään innostusta tätäkään blogia kohtaan. Sitten, kun koulut taas alkaa en ehtisi tänne varmaan postaamaan, koska yritän panostaa viimeiseen vuoteen peruskoulussa.

Ohjeita on tullut jo pidemmän aikaa vain kerran kuussa, enkä ole toteuttanut teidän toivepostauksia oikeastaan yhtään, koska olen mennyt vain helpoimman kautta ja tehnyt lyhyitä ja yksinkertaisia postauksia. Yritin kertoa tämän nyt lyhyesti ja ytimekkäästi. Toivottavasti kuitenkin ymmärrätte ja toivottavasti teitä ovat auttaneet nämä ohjeet täällä mun blogissa! Jos kuitenkin jatkossa tarvitset jotain apua vielä niin voit lähettää mun lifestyleblogiin kommentin tai tulla kysymään Instagramin directissä @jenniimx.

7 kommenttia:

 1. Harmillista, mutta toivottavasti et poista täta blogia, sillä täällä on tosi hyödyllisiä vinkkejä! Onnea jatkoon ja kouluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajattelin etten poistaisi tätä.

   Poista
 2. Oivoi. Jos lopetat niin ois kyllä kiva jos tämä blogi ei poistuisi,niin että tänne voisi palata katsomaan neuvoja. Monissa bloginmuokkaus aiheisissa blogeissa ohjeet ovat monimutkaisia, täällä sopivan selkeitä. Olisi harmi, jos hyvä blogi poistuisi kokonaan luettavista ::(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätän blogin kyllä luettavaksi, vaikka en enää postaa :)

   Poista
 3. Anonyymi9/1/16

  Jenni tosi hyvä blogi tämä, tarvitsen hiukan apua blogiani varten ja ajattelin kysyä auttaisitko pientä korvausta vastaan? Kyseessä pieni työ mutta kun ei osaa niin ei osaa :)
  ksmar@yahoo.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millaisesta jutusta olisi kyse? :)

   Poista
 4. Tarvitsisin apua bannerin taakse jää valkoista ja haluaisin tausta kuvan bannerin taakse kun siellä on nyt valkoista. Voit laittaa mulle s-postiin koodi taikka ohjeen. ellasofiawww.blogspot.com

  VastaaPoista