2. huhtikuuta 2015

GADGETTIEN KESKITTÄMINEN

En ole nyt pitkään aikaan postannut, koska ei ole ollut ideaa, eikä aikaa. Nyt kuitenkin ajattelin tulla postaamaan tämän gadgettien keskittämisen. Pitäisi varmaan tehdä luonnoksiin postauksia valmiiksi.

1. Malli > Muokkaa HTML-koodia.

2. Avaa ensimmäinen nuoli ja tämän koodin voi periaatteessa lisätä melkein mihin vaan. Suosittelen kuitenkin, että lisäät sen seuraavan kohdan alle.

/* Content
----------------------------------------------- */

3. Lisää koodi

.sidebar {
text-align: center;
}

3. Esikatsele ja tallenna.

5 kommenttia:

 1. Anonyymi6/4/15

  Miten tosta profiilista saa ton bloggerin logon pois ja profiilikuvan sellaiseksi ettei sitä voi klikata?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi6/4/15

  Miten saa (läpinäkyvän)bannerin samaan taustaan blogin taustan kanssa, ettei oo semmosii reunoi?

  VastaaPoista
 3. Nyt olisi seuraavanlaiselle koodiohjeelle tarvetta, jota en kyllä mistään ole löytänyt vaikka etsinyt useastakin paikasta, joissa tiedän vähänkin koodeista puhuttavan.

  Eli; Simple mallissa bannerin taakse jää valkoinen alue(Tekstiosion takia, kun sen vaihtaa Muokkaus työkalussa valkoiseksi), banneri on läpinäkyväksi tehty ja tallennetty .png muotoon(Ylätunnisteen tausta on myös valittu läpinäkyväksi). Miten tämän valkoisen alueen saa koodattua pois, että se alkaisikin bannerin alareunasta, jättäen bannerin taakse näkyville varsinaisen taustakuvan eikä sitä valkoista taustaa.

  Toivottavasti selitin tarpeeksi selvästi mitä haen, kun olisi kiva muokata ulkoasusta näyttävämpi sillä tavoin, mutta vielä en ole onnistunut. Olisi ihan mahtavaa, jos sulta löytyisi ohjeet tälle.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Aivan huippua, olen yli vuoden ettinyt tälle ratkaisua ja mikään ei ole toiminut mutta nyt toimii ♥

  VastaaPoista
 5. Mulla toimii muuten koodi, mutta blogiarkisto ja mun "suositelluiden blogien" faviconit ei suostu menemään keskelle, mikä voisi olla vikana? (yritin keskittää yksin blogiarkistoa, mutta ei toiminut silloinkaan).

  http://life-with-the-unicorn.blogspot.fi/

  VastaaPoista