7. tammikuuta 2015

VIIVA POIS KOMMENTEISTA

Eli viiva, joka on vastaajan kommentin alla, jos kommenteissasi on sellainen tiedät varmaan mitä tarkoitan.

1. Malli > muokkaa HTML-koodia
2. Lisää seuraava koodi esim. alla olevan Comments- kohdan alle, näin:

/* Comments
----------------------------------------------- */
.comments .continue {
border: transparent;
}


3. Esikatsele ja tallenna.


8 kommenttia:

 1. Olen miettinyt että kun blogiin laittaa tuon päivämäärän niin sen taustan Väriä saa vaihdettua, mutta onko taustalle mahdollista saada joku kuva? Se olisi tosi kiva, jos jaksaisit selvittää, kun omien googletusten onnistuminen oli hiukan kaukaa haettua.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi13/1/15

  moi , sun lifestyle blogissa onnoi instagram - blogger - youtube - weheartit pallerot , miten sellaiset saisi tehtyä? :)
  tai sitten toi sun kuva juttu siellä kun menee sen kohdalla nii siihen tulee nimi ja ikä!

  VastaaPoista
 3. http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/ Miten saisin bannerin yläpuolelta tuon harmaan boksin pois? Kiitos, jos täältä löytyisi apua!

  VastaaPoista
 4. Tästä oli apua kiitos!! Voisitko ehkä joskus tehdä postauksen miten tunnisteet saisi capsilla mutta kuitenkin ne voivat olla erikokoisia tunnistepilvessä. Niin kuin Annika O. -blogissa.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi29/1/15

  Moi ! voisitko millään ja mahdollisimman pian vastat miten/millä ohjeella oot tehny ton sun lifestyle blogin sivu gadgetin mihin ilmestyy hiiren laittaessa teksti! :-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt nopeasti pysty tekemään postausta tästä, mutta katso tuolta > http://karin-julia.blogspot.fi/2013/04/mouseover-image-part-2.html

   Poista
 6. Heippa!

  Olipa kiva löytää blogiisi, sain sieltä hyviä vinkkejä :)

  Osaisitkos auttaa blogin otsikon värin muuttamisessa? Blogini löytyy osoitteesta http://yourssblogi.blogspot.fi/ ja sen malli on ladattu toisesta blogista. En tiedä johtuuko siitä, etten pääse/osaa tekstin otsikoiden väriä muuttaa. Toiveissa olisi päästä tuosta violetista eroon, olen siihen ehtinyt kyllästymään :)

  Kiitokset etukäteen jos ehdit vastailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onnistuin onneksi noiden tekstin otsikoiden värin vaihtamaan tumman harmaaksi, mutta nyt pukkaa uusia ongelmia.....

   Aloitin tekemään lisäsivuja blogiin, mutta jostain syystä ne ovat yhdessä supussa.Väliä sivujen nimillä ei ole kuin välilyönnin verran. Kuinkas kummassa saisin ne fiksusti selvillä väleillä? Sivut ovat tällä hetkellä aivan sivuni lopussa, nostan ne tuonne ylös kun saan ne fiksun näköisiksi.

   Sitten... en tiedä mitä tuossa sivujen ja fontin värin muuttamisen aikana on päässyt tapahtumaan kun banneri on liikahtanut vasemmalle n. sentin tai kaksi. Vaihdoin kuvan pienempään ettei se näyttäisi niin kamalalta, mutta onko sinulla apua tähän probleemaan?

   Siis apuuva! :)

   Poista