12. heinäkuuta 2014

LUKIJAGADGET BLOGIIN

Lukijagadget on välttämätön, jos haluaa jonkun liittyvän blogiinsa. Tämä on simppeliohje, joten näytän sen kuvilla.

1. Mene sivusta kohtaan ulkoasu ja klikkaa oikealta "Lisää gadget".

2. Valitse vasemmalta "Muita laajennuksia" ja rullaa vähän oikealle päin niin löydät + merkin, jota klikkaat.

3. Määritä gadgetin otsikko ja klikkaa "Tallenna"


4. Klikkaa oikealta ylhäältä "Tallenna asettelu"

3 kommenttia:

 1. Mulla ois kysymys, mikä ei tavallaan liity tähän. Mutta kun yritän vaihtaa tuota kuvaa, mikä on tuossa "lukijat" osiossa, elikkä se kuva, kun yritän liittyä jonkun blogiin lukijaksi. Mulla ei siinä ole kuvaa, mutta kun yritän lisätä kuvan tulee tällainen teksti: "Valitsemaasi tiedostoa ei voitu ladata. Kuva on ehkä liian suuri tai kyseessä ei ollut kuvatiedosto. Valitse toinen tiedosto tai yritä uudelleen klikkaamalla latauspainiketta." Olen yrittänyt vaikka kuinka montaa eri kuvaa ja olen yrittänyt myös vaihtaa niiden kokoa melkein niin pieneksi kuin mahdollista, mutta aina tulee sama teksti. Haluaisin todella vaihtaa tuon kuvan, mutta mikään ei auta.
  Toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi18/7/14

  EI liity tähän aiheeseen, kokeilin keskittää postauksen otsikkoa ja se onnistui loistavasti kunnes tokaisin etten pysty muuttamaan otsikon fonttia tai väriä? osaisitko neuvoo? :/ kokeilin uudestaan ottamalla koodin pois ja vaihtamalla fontin sekä värin ja tein koodin uudelleen.. samajuttu? kipeästi neuvoa kaipaava :)
  (blogis on aivan mahtava! sait uuden lukijan vaikka anonyyminä tulee!)

  VastaaPoista
 3. Heippa! :) Sori jos vaivaan mutta tietäisitkö miten tuosta blogi pohjan ympäriltä saisi nuo reunat pois (http://esteratsastajana.blogspot.fi/)? kun piti laittaa vain gadgeteille reunat mutta sitten tuli pohjankin ympärille. Kiitos jos voit auttaa! :D

  VastaaPoista