6. maaliskuuta 2014

KYSY

Mulla ei ole nyt mitään ideaa, mistä voisin tehdä postauksen, koska aikaa ei aina niin paljoa ole. Laittakaa kysymyksiä kommenttiboksiin ja saatan tehdä niistä postauksen.

24 kommenttia:

 1. Saako esim. sivupalkissa olevia kuvia jollain systeemillä edes hieman keskemmäksi?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi6/3/14

  gadgetien välien pienentäminen
  ig palkin laittaminen (niin että siinä on kuvat ja ne vaihtuu)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi7/3/14

  Sattuisitko tietämään, voiko jonkin välilehden laittaa etusivuksi? Eli kun blogin avaa, niin ensimmäisenä aukeaa joku välilehti, esim. tietoa minusta... :-)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi7/3/14

  Kun blogissa on niitä linkkejä niin se muuttuu sillai valkoseks se koko linkki juttu, nii miten sen saa pois/ otsikko muuttuu siniseks ku siihe laittaa hiiren päälle

  VastaaPoista
 5. Pitääkö postauksien otsikot keskittää itse vai saako sen sillee että se automaattisesti on aina keskellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää itse keskittää (kerran) ja sen jälkeen ne on keskellä, täältä löytyy siihen ohje.

   Poista
 6. Tiedätkö miten tohon oranssin Bloggerkuvakkeen tilalle saisi jonkun toisen kuvan, niiku joka näkyy tietokoneen välilehdissä, esim. sulla on tossa tollanen musta-valkonen B-kirjain :)?!

  //anteeks en oikeen osannu selittää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen ohje löytyy jo täältä, nimellä favicon

   Poista
 7. Anonyymi11/3/14

  Miten instagram-gadgetin saa lisättyä blogiin?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi11/3/14

  Mä oon aivan hukassa tän asian kanssa :( Yritän etsiä hyvää ohjetta someikoneiden lisäämiseen. Löysin kyseisen ohjeen "koodikielellä" blogista, mutta en tajua melkein mitään mitä hän on kirjoittanut. Ongelmahan on siis vain minussa, ei kirjoittajassa. Linkki ohjeeseen: http://koodikielella.blogspot.fi/2013/09/some-ikonit-lisaaminen-blogiin.html Osaan siis purkaa .zip paketin, ja osaan ladata ne nettiin. Mutta siitä eteenpäin en osaa mitään. Pystyisitkö yhtään selventämään näitä ohjeita? Tämä on aika paljon pyydetty, ja voit kyllä sanoa jos et pysty tehdä tälläistä postausta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyisin ehkä tekemään tälläisen postauksen, mutta siihen saattaa mennä aikaa, koska on kuitenkin vähän monimutkaista.

   Poista
 9. Anonyymi15/3/14

  mulla on SUURI ongelma blogini kanssa.. oon laitellut sinne vaik mitä koodeja ja nyt haluaisin muutta blogini ulkoasua enkä osaa ottaa noita vanhoja koodeja pois? pystytkö mitenkään auttaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko lisännyt ne koodit Css:sään ja et löydä niitä sieltä enää vai mitä tarkoitat?

   Poista
 10. Anonyymi22/3/14

  voitko tehdä postauksen jossa selität/neuvot -millai pystyy "kehystämään" noista gatgeteistä otsikot?

  VastaaPoista
 11. Voitko tehdä postauksen, jossa neuvot, miten saan nuo kommenttiboksin kuvatteet pyöreiksi? Niinku sulla on sun lifestyle-blogissa :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi29/3/14

  Miten blogista saa sen bannerin ympäriltä ne "kehykset" tai siis sen valkosen ympäryksen pois? Katso blogistani http://someone-special-life.blogspot.fi/ banneri

  VastaaPoista
 13. Miten saan muutettua postauksen otsikon värin kun hiiri on sen kohdalla ja sama juttu blogiarkistossa postausten nimien kohdalla? Mulla on tullut jostain kumman syystä punaiseksi se väri kun hiiri on siinä päällä :D Käy katsomassa blogistani jos et tajunnut sinisusanne.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 14. No tässä vähän sekava kysymys mutta toivottavasti ymmärrät:
  Kun blogiini kommentoidaan niin kun olet julkaisemassa kommenttia siihen tulee sitten se "todista ettet ole robotti" juttu ja useesti kukaan ei jaksa kommentoida blogiin koska se tulee siihen. miten sen saa pois?

  VastaaPoista
 15. Miten saa sen pois, että kuvia laittaessa teksti ei mene reilusti yli toiselle puolelle?

  VastaaPoista
 16. mistä voisi löytyä kiva tyylitelty fontti, ja sitten voi kirjoittaa oman nimensä allekirjoitukseksi postauksen loppuun tai johonkin blogiin?

  VastaaPoista
 17. Anonyymi29/6/14

  Voitko tehdä apupostauksen, jossa kerrot kuinka saa kuvan sillai, että kun laittee cursorin siihen päälle niin se muuttuu mustavalkoiseksi? Olisi tosi paljon apua! :)

  VastaaPoista
 18. Anonyymi10/7/14

  Mä nyt vähän tälläsenä tyhmempänä kysyn näinkin helppoo(?) asiaa: Miten saa sen seuraaja-painike jutun? entä Instagram - linkin?

  VastaaPoista