17. tammikuuta 2014

BLOGIIN SIVUJA

1. Mene reunassa olevaan osioon sivut.
2. Tee joko tyhjä sivu tai verkko-osoite. Verkko-osoitteessa pitää vain lisätä linkki, johon haluaa sivun vievän. Tyhjä sivu näyttää ihan samanlaiselta kuin postausta tehdessä. Kirjoitat siihen mitä haluat sivulle ja painat julkaise.
3. Kun sivusi ovat valmiit, laitat "näytä sivut muodossa" kohdasta ylävälilehdet tai sivulinkit, jotta sivut näkyvät. Ylävälilehdet tulevat bannerin alle ja sivulinkit gadgetteihin, tallenna !

15 kommenttia:

 1. Anonyymi26/1/14

  Moi! Pystyisitkö mitenkään neuvomaan, miten tekstilaatikon taustavärin saa muutettua valkoiseksi? Se on tällä hetkellä harmaa ja siinä on harmaat reunaviivat. En yhtään muista, miten muutin sen pari vuotta sitten vanhaan blogiini ja nyt olen siis aloittanut uuden blogin, enkä mitenkään osaa muuttaa tekstilaatikon taustaväriä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko kommenttien laatikkoa vai mitä laatikkoa ?

   Poista
 2. miten bannerin saisi ihan blogi sivuihin ja teksti osioon kiinni tai jopa päällekäin? ettei siihen jäisi mitään rakoa :)
  vähän niin kuin tässä blogissa: http://lillivoitto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, jos teen myöhemmin ohjeen (: En ole vielä etsinytkään tälläistä koodia.

   Poista
 3. Moi! Näistä sun vinkeistä on ollu ihanasti apua :)! Haluisin kysyy ja ehotella että useempiki ku minä on varmaan miettiny että miten osa on saanu blogeihinsa yhteen ns kokonaisuuteen laitettuu kaikki (youtube,insta,facebookjne) joko musta valkosina palluroina tai jne kyl varmaan ymmrrät :D ja sitten toinen että miten blogin sivut riville voi liittää kuvia sivun otsikkoon mukaan? Silleen että on vaikka siel ylhääällä kuva omasta koirasta ja klick siitä ni avautuu sen esittely :D:? oisin yber kiitollinen jos näistä tulis opasteet koska en oo löytäny apuu viel mistää ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla ! Palluroihin on varmaan tulossa ohjetta.

   Poista
 4. Anonyymi11/2/14

  Moi! hei voisitko tehdä ohjeen, jossa kerrot miten saan ladattua bannerin flikcrn kautta, tai miten saan sen oikean väriseksi, kun tällö hetkellä se on harmaana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ! Täältä löytyy jo ohje harmauden poistoon.

   Poista
 5. Anonyymi1/3/14

  Haluaisin kysyä että millä koodilla tai miten saa tolleen että tän blogin alareuna on kiinni tossa alhaalla? siis tän valkosen osion! Oon ettinyt koodia mut en oo löytäny!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi7/4/14

  Miten tuon välilehtiosion ympäriltä saisi tuon mustan kehyksen pois?

  VastaaPoista
 7. Moikka ! Mulla ei näy ollenkaan tommoista toimintoa missä vois valita onko sivu tyhjä vai verkko-osoite .. Tietäisitkö mikä mättää ?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi20/6/14

  Mä en tiiä mikä on vikana, mut mulla näyttää että sivuja ei ole ollenkaan :O ei edes etusivua ! Mikä mahtaa olla vikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on tää sama ongelma, ja blogger ei tolta sivulta näytä samalta. osaatko auttaa? se näyttää täsmälleen samalta kun tekstit- osio.

   Poista
 9. toi bloggerin sivut-osio on muuttunu, oisko mitenkään mahollista saada uutta postausta siitä miten noi nykyset sivut saa näkymään?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi2/3/15

  Mä en osaa tehä kunnol postauksia noihin sivuihin nii voitko auttaa siinä :)

  VastaaPoista