15. syyskuuta 2013

YHDEN KOON TUNNISTEET

Lifestyleblogista löytyy esimerkki tästä ohjeesta, eli kaikki tunnisteet ovat siis samankokoisia.
Tämä on helppoa, lisäät vaan HTML-koodiin kohdan:

.Label a{

font-size: 11px;

}


Ja font-sizea voi muokata haluamansa kokoiseksi.

14 kommenttia:

 1. Anonyymi15/9/13

  tiesikkö että oikeesti CCS-koodiin ei sais lisäillä noin vain. Sun kandeis opettaa/kertoo siitä, miten eka pitää katsoo löytyykö HTML-koodista ja jos koodi löytyy jos sieltä, niin sitä koodia pitäis täydentää ensisijaisesti. Muuten tulee näitä koodi päällekkäisyyksiä, joista niin monessa blogiapublogissa yritetään opettamaan eroon; huonoin tuloksin. Nämä blogihelpperi-blogien pitäjät kun eivät yleensäkkään tiedä muuta kuin että "njo CSS-koodiin voi lisätä ja sit HTML-koodiin jotai mut..." Kannnattaisi ottaa selvää näistä peruspointeista ennen kun alkaa sekoittelemaan.
  -anonyymi, joka on ottanut asioista selvää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niitä kaikkia löydy HTML- koodista ja sitten, kun on lisännyt CSS:sään, sen jälkeen löytyy ne html:lästä, josta ne voi poistaa tai muokata niitä. Ei monessa apublogissa tota kerrota, joten kannattaisko sun mennä niillekkin sitten sanomaan ? Mä en nyt enempää rupea mitään väittelemään, kun en ole niin paljon näistä asioista lukenut, tiedän enemmän vaan koodeja.

   Poista
 2. ajattelin kirjottaa kommentin tänne tään blogin puolelle, mutta kysyisin tosta sun lifestyleblogin blogiarkistosta, että kuinka oot saanu ne tuolleen kahteen eri riviin ? :D himoitsen omaan blogiin samalla lailla laitettua blogiarkistoa, mutten vaan osaa laittaa sitä tuolleen.

  http://creativeoverload-emmi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selaa pari postausta taaksepäin niin löydät ohjeen :)

   Poista
 3. Anonyymi15/9/13

  voisitko tehä postauksen siitä, kuinka tuolla sivulla olevien juttujen väliä voisi pienentää! mulla niiden välit on niin ruman isot :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gadgettien ? voisin tehdä :)

   Poista
  2. hei tää ois tosi kiva ! :) mulla nimittäin vähän sama ongelma!

   Poista
 4. Anonyymi22/9/13

  Osaisitkos kertoo miten linkeistä sais sen viivan pois, joka tulee kun vie hiiren linkin päälle siitä ois oikeesti kamalasti hyötyy :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ymmärsin oikein, niin etsit HTML-koodista kohdan a:hover ja laitat siihen text-decoration: none;

   Poista
 5. hei helppiä! onko flickrin jotenki muuttunut vai miks en löydä sitä "share kohtaa mistään" kun katsoin sun ohjeet miten lisätä flickrinin kautta mutta en löytänyt niitä kohtia joita olit laittanu, jos se on muuttunu niin oisko mahdollista että tekisit uudet ohjeet? :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjeet on muuttunut. Löydät sen kohdan nyt neliöstä josta lähtee pois nuoli :)

   Poista
  2. öää siis mistä? :D sori ku en ymmärrä.. :/

   Poista
 6. Apua! Mulla on koko blogissa teksti ja kuvat niin jumalattoman isot että tekee hankalaksi lukea. Oon yrittäny vaikka ja mitä, mutta en saa sitä tekstiä sen kokoseks ku haluaisin, onko siihen jotain koodia? Sitte sitä kans, et miten saan kuvien väleistä pienempiä postauksissa? Kiitos tosi paljon jos viittiit auttaa! :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi9/8/14

  Moikka!

  Oon muokannu omaa blogia paljon sun ohjeilla :) Kiitos!

  Mulla on tunnisteet nyt samankokoisina, mutta haluaisin myös ne numerot siellä perässä samankokoisiks. Oon koittanu ettiä tähän koodin pätkää ja koittaa omia koodeja, mutta en saa toimimaan :) Satutko tietämään millaisella koodilla saisin ne samankokoisiksi kuin itse tunnistetekstit :)

  VastaaPoista