4. maaliskuuta 2013

1OO LUKIJAA !!

Jo 100 lukijaa :o En olisi ajatellut, että saan tähänkin blogiin niin paljon lukijoita, koska on monia tälläisiä "apublogeja". En voi muutakuin kiittää teitä, kiitos ♥ Ehdotuksia, minkä postauksen teen  ! :)

12 kommenttia:

 1. Voitko kertoa miten kuvista saa sillei "suht isoja", kun mulla, jos muokkaan kuvan blogissa "erittäin suureksi", niin siitä tulee pienempi kuin monilla muilla bloggaajilla ? :D Vai voiko se johtua siitä, että kuvaan nikon kameralla ja siitä tulee vaan ton kokoisia kuvia :o
  Onneton selitys, mutta toivottavasti ymmärsit (:


  http://fly-to-space.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerin kautta kuvista ei saa niin suuria, jos lataat Flickrin kautta, saat kuvista paljon suurempia ja saat itse päättää kuvien koon. Kameran merkki ei vaikuta mitenkään kuvien kokoon ! :)

   Poista
 2. Tää sun blogis on aivan HUIPPU! Oon jo kauan miettiny miten sais sellasen että ei vois kopioida esimerkiks mun kuvia yms. mut täältä löyty ohjeet siihen :) Ihan mahtava, lisää vinkkejä! :)


  onskunmaailma.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja liityin lukijaks ;)

   Poista
  2. Kiitos paljon kommentistasi, Onsku ja hyvä, että löysit etsimäsi ! :)

   Poista
 3. Anteeks, jos häiritsen, mutta ku laitoin tota kävijälaskuria, niin ku laitoin siihen sun ohjeiden mukaisesti, mutta nyt siinä lukee 1 1 vierailija blogissani, vaikka olis vaa yks? Mikä mulla meni pieleen? Kiitos jos autat :)

  VastaaPoista
 4. Et häiritse, kommentit ovat aina tervetulleita ! :) En tiedä kyllä mikä meni vikaan ? Jos sun blogissa onkin oikeasti ne 11 vierailijaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, mut siin lukija 1 1 Vierailija, ei Vierailijaa :O Ja sitku kokeilin ihan näin laittaa "yksi vierailija" nii sinne blogiin tuli 1 yksi vierailija :DD

   Poista
 5. Jonkinlainen yksityiskohtapostaus olisi plussaa c; Ihan mahtava blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !! Millainen postaus :---) ?

   Poista
  2. Siihen vois vaikkapa tulla et miten saa ne tagit aina sinne sivulle?

   Poista